Over ons

Wij helpen bedrijven met het ontwikkelen van hun eigen ideeën. Dit begint allereerst met een strategie en doelstelling. Vervolgens maken wij een bedrijfsanalyse en draaiboek met daarin alle facetten die we gaan gebruiken. Wij kiezen de beste media visuals om dit te realiseren en helpen hiermee om de strategie zo optimaal neer te zetten. Dit kan alleen een mooie bedrijfsvideo zijn of bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van een online marketing strategie.

In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende soorten visuals geproduceerd. Hierdoor zijn we uitgekomen op de visuals die wij nu aanbieden. Hierin zijn wij erg bedreven en dit is in onze ogen ook nodig. De combinatie van bijvoorbeeld video, marketing en social media, is van heel groot belang voor jouw bedrijf.
Van origine zijn wij een videobedrijf, opgericht in 2013.

In&OutMedia in het kort

In&OutMedia is in 2013 opgericht door Sander Nap. Wij begonnen als videobedrijf, maar hebben ons nu gespecialiseerd tot media productiebedrijf. Buiten de visuals die wij produceren, zijn wij ook erg bedreven in het analyseren van strategieën en doelen.

In de afgelopen jaren hebben wij aan veel verschillende producties mogen werken. Zo zijn wij een lange tijd de vaste regie partij geweest van voetbalclub Ajax en de vaste videocrew van camera webwinkel Kamera Express.

Wij hebben het bedrijf steeds meer vermarkt en hebben steeds meer verschillende cases aangepakt. Wij helpen bedrijven van sketch tot aan het einde. Het einde wat er eigenlijk nooit is. Ontwikkelen is iets wat continu doorgaat en ook nodig is.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons