Video

Wij maken diverse soorten videoproducties. In de afgelopen jaren hebben wij aan veel verschillende producties mogen werken. Zo zijn wij een lange tijd de vaste videocrew geweest van bijvoorbeeld voetbalclub Ajax en camera webwinkel Kamera Express.
Wij maken voornamelijk mooie bedrijfsvideo's en video's voor op het web. Dit zijn vaak korte video's die wel de bedrijfsboodschap goed naar buiten brengt. Daarnaast geven wij ook workshops aan bedrijven. Dit zijn voornamelijk workshops hoe te werken met jouw smartphone. Tot slot geven wij ook video uitjes. Leuk als bedrijfsuitje om te werken aan jullie teambuilding. Een video uitje als activiteit boeken voor bijvoorbeeld een vriendenweekend is ook erg leuk!

Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend. Binnen 24-uur zit ie in jouw mailbox!

Voorbeelden

Hierbij een aantal voorbeeld video's

Arie
Ik laat af en toe video's en foto's maken van mijn boksschool. De samenwerking is heel goed en erg flexibel. Daarnaast is de kwaliteit van alle content top.
Yvonne
Ik heb een bedrijfsvideo laten maken van mijn onderneming. Het resultaat was precies zoals ik het wilde: kort, maar zeer krachtig met een duidelijke boodschap.

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons